Center Parcs actiecodes

Je kunt nu besparen op veel uitjes met actiecodes van Centerparcs! Hierdoor wordt je weekendje of midweekje weg, of zelfs je vakantie, wel erg voordelig en aantrekkelijk. Als je slim boekt, kun je profiteren van allerlei kortingen op cottages, waterpret en verschillende activiteiten.

Zo kunnen families en 55-plussers met 20% korting even genieten, zich laten verwennen en heerlijk tot rust komen. Als je dan ook nog eens vroeg boekt, krijg je daar bovenop nog eens 20% vroegboekkorting en een activiteiten cadeau. Bovendien mag je zelf een plekje uitzoeken zodat je zeker weet dat jouw uitje er een wordt om niet te vergeten.

Natuurlijk kan het ook zo zijn dat je niet met je familie op vakantie wilt, maar met een groep vrienden of vriendinnen. Dan kun je bij Centerparcs gebruik maken van de voordeligste last minutes, zodat je hals over kop toch nog een vakantie kunt vieren in een vakantiepark in Nederland, of zelfs in bijvoorbeeld Frankrijk of Duitsland.

Daarnaast is er bij Centerparcs  elke week de Waanzinnige Woensdag. Dit houdt in dat je kunt profiteren van geweldige aanbiedingen op comfort cottages in Nederland, België en Duitsland als je op een woensdag boekt. Zo kun je voor weinig meer dan €100 tot rust komen met je partner, familie, vrienden of collega’s.

Vakantiekorting

Tot slot krijg je bij Centerparcs natuurlijk ook diverse kortingen tijdens de verschillende vakanties. Zo kun je voor slechts €299 een lang weekend met 4 personen verblijven in een comfortabele cottage tijdens de herfst- of kerstvakantie. Dat is een uitgelezen mogelijkheid om te ontsnappen aan de kou. Als je liever tijdens de mei- of zomervakantie weg wilt, profiteer je bij Centerparcs van maarliefst 20% korting, een activiteiten cadeau en voorkeursligging. Ook tijdens de voorjaarsvakantie loopt je voordeel op tot 20%.

Zo hoef je het hele jaar door niet afhankelijk te zijn van het weer om eens lekker op vakantie te gaan. Door gebruik te maken van de actiecodes bij Centerparcs wordt jouw uitje voordelig, simpel geregeld, leuk en gevarieerd.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*