Geweldig aanbod: Warm de winter door!

Het is de laatste dagen weer heel koud in ons kleine kikkerlandje. En dat zal het volgens de voorspellingen nog wel blijven tot eind maart. Misschien kunnen we binnenkort wel schaatsen. Er is niets lekkerder dan in de winterzon met een bakje warme chocomel op de ijzers te staan. En een mooi rondje maken door het winterlandschap. Samen met je vriend leg je behoorlijk wat kilometers af voor je besluit dat het wel weer genoeg is geweest voor vandaag.

Goeie winterjas

Om lekker warm te blijven tijdens het rondje door de natuur heb je wel een goede winterjas nodig.  Een goede jas is belangrijk ook als je niet kan genieten van vrije tijd. Het houdt je naast warm ook fit. Je vat namelijk geen kou als je naar buiten gaat. Iets wat in Nederland wel vervelend kan zijn met het weer. Als je een kou hebt opgelopen kun je verkouden worden, hoofdpijn en koorts krijgen. Dit is heel vervelend, want je wil niet in je bed liggen met deze symptomen. In het ergste geval kun je er zelfs een longontsteking aan over houden. Deze ontsteking zou dodelijk kunnen zijn als je lichaam erg verzwakt is. Het lichaam probeert de ontsteking op te ruimen met slijm, echter dit wordt moeilijk op te hoesten en zorgt ervoor dat de longblaasjes minder zuurstof op kunnen nemen. Als er op tijd mee naar het ziekenhuis gegaan wordt is er echter grote kans om weer volledig te herstellen. Iets wat vroeger toch een stuk lastiger was. Dit is natuurlijk wel een uiterste vorm, maar je zou niet de laatste zijn waarbij het gebeurd. Maar dit laat maar weer zien dat het belangrijk is om een je goed te kleden voordat je door de deur naar buiten stapt.

Mode

En natuurlijk is het ook belangrijk om mee te gaan met de mode van tegenwoordig. Zeker als dame ben je je wel bewust van de mode van dit moment, en zorg je dat je er ook goed op inspeelt. Met deze winterjas dames loop je er weer helemaal up to date bij. Iets wat menig vrouw een gelukkig gevoel geeft.  Misschien zelfs wel een tip voor mannen, een nieuwe modieuze jas bestellen voor je meisje, waardoor zij het niet zo koud meer heeft! En naast een goede jas is het belangrijk dat je genoeg groente en fruit eet om te zorgen voor vitaminen waar het lichaam de ziekte mee kan bestrijden.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*