De beste Black Friday deals

Black Friday… Het is een term die we vandaag de dag allemaal wel kennen. Maar wat is het nou precies? Black Friday is een term die is overgewaaid uit de Verenigde Staten. Black Friday is in Amerika de dag na Thanksgiving, waarop bijna alle winkels een grote uitverkoop houden. Veel Amerikanen scoren tijdens Black Friday alvast hun kerstcadeaus en hebben het er dan ook graag voor over om midden in de nacht in de rij te gaan staan.

Sinds een aantal jaar wordt er ook in Nederland een ‘Black Friday’ uitverkoop gehouden. Dit jaar valt Black Friday op 29 november 2019. Dit is jouw kans om op jacht te gaan naar de beste Black Friday aanbiedingen! Maar op welke artikelen kun je flinke kortingen krijgen? We hebben er hieronder een aantal op een rijtje gezet.

Computers, laptops & televisies

Tijdens de Black Friday Sale kun je bij veel verschillende winkels laptops, computers en televisies vinden met hoge kortingen. Bij winkels zoals CoolBlue, Mediamarkt, BCC en Bol.com ben je op de juiste plek voor de beste computer, laptop en televisie aanbiedingen. Zelfs de nieuwste Macbook Airs van Apple kun je vaak scoren met een hoge korting!

Spelcomputers

Ook diverse spelcomputers zijn tijdens de Black Friday sale ieder jaar met korting te verkrijgen. Neem de inmiddels enorm populaire Nintendo Switch console bijvoorbeeld. Deze populaire spelcomputer zie je steeds vaker en Black Friday is hét moment om deze voordelig aan te schaffen en volop te genieten van onder andere de games met superheld Mario. Ook de PlayStation van Sony heeft iedere Black Friday editie goede aanbiedingen. De PlayStation is inmiddels al vele jaren de populairste spelcomputer ter wereld. Houd de aanbiedingen richting Black Friday dus goed in de gaten voor de beste PS4 Black Friday deal!

Kleding

Naast de grote witgoed- en elektronica zaken, houden ook veel kledingzaken een grote uitverkoop op Black Friday. Steeds meer winkels nemen de trend over en bieden vaak een korting van maar liefst 20% aan. Grote kledingwinkels zoals de Bijenkorf, Costes, Bershka, Only, River Island en H&M hebben jaarlijks goede Black Friday aanbiedingen.

Wist je dat er na het weekend van Black Friday ook nog een Cyber Monday is? Dit is ooit ontstaan als tegenantwoord van online winkels op de Black Friday gekte. De maandag na Black Friday kun je bij veel websites dus nog steeds allerlei soorten producten scoren met hoge kortingen! Maar de afgelopen jaren stunten de meeste winkels niet alleen op Black Friday en Cyber Monday, maar ook in de hele week rondom deze twee dagen…

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*