Handig aanbod: compleet drankpakket voor een zorgeloos feestje

Wie kent het niet? Je wilt een feestje geven, nodigt al je familie, vrienden en kennissen uit, en dan begint het grote rekenspel: hoeveel en welke soorten drank heb je nodig? Je wilt niet halverwege de avond alleen naar lege flessen zitten te kijken. Maar daartegenover wil je ook niet nog maanden later tegen een enorme voorraad drank aankijken. Gelukkig is het ook mogelijk om een compleet drankpakket te bestellen. Zo ben je zeker van een feestje zonder zorgen. Op basis van het aantal gasten op je feestje en de favoriete drankjes van je genodigden, kan dan immers een drankpakket samengesteld worden dat perfect aansluit op je wensen.

Hoe werkt een drankpakket?

Er is een breed scala aan drankpakketten te verkrijgen. Houden je gasten van een speciaal biertje? Of zijn het voornamelijk wijndrinkers? Wil je voor ieder wat wils bieden, of richt je je op één of twee dranksoorten? Of wil je een alcoholvrij pakket, met diverse soorten frisdrank, sapjes en alcoholvrij bier? Alles is mogelijk, voor groepen van ten minste 40 personen. Er wordt uitgegaan van een feestduur van 6 uur, mocht je feest langer gepland zijn, geef dit dan door bij reservering, zodat daar rekening mee gehouden kan worden.

Naast het drankpakket worden ook de benodigde toebehoren geleverd, zoals één of meer taps bij een bierpakket, bijbehorende glazen, een verrijdbare koelkast en een bar met spoelbak. Op die manier kan je je dranken waar nodig gekoeld serveren, bier vers van de tap aanbieden, en heb je geen omkijken naar of je wel genoeg (verschillende) glazen hebt. Al deze materialen worden aangeboden in combinatie met een drankpakket. Het wordt bij je thuis afgeleverd, en de volgende dag weer keurig opgehaald.

Wat als een drankpakket te veel blijkt te zijn?

Een drankpakket is een compleet pakket, gebaseerd op het aantal gasten. Het wordt ruim genomen, zodat je nooit drank tekort komt. Alles wat je overhoudt, kan je gewoon retourneren, en dat wordt uiteindelijk verrekend. Je mag eventueel de overgebleven flessen houden, of zelfs de lege flessen als je dat wilt, maar dan wordt het statiegeld nog additioneel in rekening gebracht. De initiële kosten zijn namelijk exclusief statiegeld, omdat in principe alle lege en volle flessen de volgende dag weer meegenomen worden. Je betaalt dus nooit te veel!

Hoe werkt het aanleveren en weer ophalen?

Alle benodigdheden worden geleverd op karren en pallets, er moet iemand aanwezig zijn om het in ontvangst te nemen. Je moet vervolgens alles zelf opbouwen (de bar, koelkast en dergelijke) en ook weer afbouwen. Zorg er wel voor dat de volgende dag, bij het ophalen, alles weer netjes opgestapeld staat op de juiste pallet of kar, zoals aangeleverd. Ook hier dient iemand bij aanwezig zijn. Eventuele gebroken of beschadigde materialen worden, waar mogelijk, verrekend met de retouren.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*