Scherpe relatiegeschenken aanbiedingen

Relatiegeschenken kortingsacties

Een goede zakelijke relatie is goud waard bij het runnen van een bedrijf. Dit geldt niet alleen voor een grote multinational. Ook als zzp’er of detailhandelaar vind je het dat je klanten tevreden zijn en dat jullie onderling contact goed is. Er zijn verschillende manieren te bedenken waarop je je waardering kunt laten blijken. Eén daar van is door middel van een relatiegeschenk.

Welk relatiegeschenk voor een relatie kiezen

Voor sommige relaties hoef je niet na te denken en weet je direct wat het beste bij de persoon past. Houdt je relatie van koken, dan vind je gemakkelijk iets wat daarbij van pas komt. Soms wil je iets geven dat past bij de persoon en bij het seizoen, waarin je het geschenk geeft. Een relatie met een passie voor tuinieren is ook zonder veel moeite met een origineel relatiegeschenk te bedanken. En een enthousiaste picknicker kan niet zonder goede koeltas.

Pennen zijn altijd een goed idee om ‘in huis’ te hebben voor gasten en om mee te nemen naar een (eerste) afspraak. Wanneer het contact met de relatie meer gevorderd is, kun je denken aan een speciale pennenset in een mooie koker. Zo is er voor iedere relatie een relatiegeschenk te bedenken.

Bedrukking

Een relatiegeschenk is pas een relatiegeschenk als de relatie aan jou bedrijf denkt als hij het geschenk gebruikt. Een bedrukking zorgt ervoor dat de relatie weet dat jij de schenker bent. Je kunt het zo gek niet bedenken of het is te bedrukken. Niet elke bedrukking hoeft meteen in het oog te springen, niet elke relatie zit er op te wachten om aan het hele park te laten weten dat jij hem een koeltas hebt gegeven. Een bedrukking kan ook subtiel, maar toch duidelijk zijn. Kun je zelf niet bedenken wat je op het relatiegeschenk wilt drukken, of hoe groot dat moet zijn en waar de bedrukking het beste geplaatst kan worden dan zijn de specialisten er om te helpen.  Zij helpen niet alleen met de bedrukking, maar ook met het juiste relatiegeschenk.

Aanbiedingen

Een relatiegeschenk hoeft niet duur te zijn, het belangrijkste is dat de relatie merkt dat het  geschenk met zorg gekozen is. Bij aanbiedingen zitten ook mooie geschenken waarmee je kunt laten zien dat de relatie belangrijk voor je is. Als je op tijd weet welk cadeau je aan welke klant wilt geven, dan loont het de moeite om bij de relatiegeschenken aanbiedingen te kijken. Aanbiedingen geven je ook de kans om dat geschenk, waarvan je er nog een aantal extra nodig hebt, tegen een goede prijs in te slaan. Beslissen op korte termijn kan wel nodig zijn, omdat aanbiedingen vaak een kleine oplage hebben, waarbij de op = op regel geldt.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*