Kledingtips voor als je het niet zo ruim hebt

Niet iedereen heeft de financiële mogelijkheden om genoeg geld over te houden om kleding te kopen. Aangezien kleding vrij duur kan zijn is dat zeer begrijpelijk. Gelukkig zijn er wel nog verscheidene opties om te besparen op kleding zodat jij ook de kleding kan dragen die je mooi vindt. Dit artikel geeft je enkele manieren om dit te realiseren.

Outlet

Er zijn diverse online outlets waar kleding voor exorbitant lage prijzen wordt verkocht. Daarbij is het wel zo dat de verzendkosten voor het bestellen van kleding bij deze outlets vaak ietwat hoger liggen. Aangezien de verzendkosten wat prijziger zijn is het verstandig om bij een outlet in één keer wat meer kleding te kopen. Wellicht heb je vrienden of familie die ook geïnteresseerd zijn in het bestellen van kleding bij een outlet en kan je de bestelling samenvoegen. In sommige gevallen krijg je de verzendkosten bij een bepaald bedrag.

Algemene kleding bedrukken

Geloof het of niet, maar het is een stuk goedkoper om te kiezen voor een blanco t-shirt bedrukken dan het kopen van t-shirts in een kledingwinkel. Bovendien kan je de kleding die je wilt bedrukken geheel personaliseren zodat het echt bij jou past. Voor de horecamensen onder ons kan het ook een leuk idee zijn om de horecakleding te laten bedrukken met de naam van je horecabedrijf en het logo om op die manier een persoonlijkere sfeer te creëren. Dit kan ook erg relevant zijn voor evenementenorganisatoren en bouwbedrijven om de naamsbekendheid te vergroten.

Facebook en marktplaats

Geloof het of niet, maar er zijn verscheidene Facebook groepen waarin gratis tweedehands kleding wordt aangeboden aan de personen die niet genoeg geld hebben om constant nieuwe kleding te kunnen betalen. Ook via marktplaats wordt regelmatig door particulieren gratis kleding wordt aangeboden, dus mocht je echt helemaal geen geld hebben om kleding te kopen is het wellicht handig om Social Media kanalen in de gaten te houden en regelmatig op marktplaats te kijken voor enige gratis aanbiedingen. Bovendien zijn er online nog verscheidene websites waar ook gratis kleding wordt aangeboden, dus een goed geformuleerde zoekopdracht in Google kan je ook een hoop helpen in je zoektocht voor kleding. Dit geldt overigens niet alleen voor kleding maar ook voor diverse andere producten zoals speelgoed. Hopelijk heeft dit artikel je geholpen in je tijd van nood om minder geld of helemaal geen geld kwijt te zijn voor je kleding.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*